Talenten PSV vinden onderdak bij andere clubs

Gepubliceerd op 30 juni 2016 om 22:04

Deze zomer verlieten veel spelers uit de hoogste jeugdteams de jeugdopleiding van PSV. Velen van hen hebben al een nieuwe club gevonden.

Zo tekende Clint Leemans vorige week een contract bij VVV-Venlo. Leemans, die afgelopen seizoen nog aanvoerder was bij Jong PSV, tekende voor twee seizoenen bij de Limburgers. 

Bob Groenendijk was eveneens transfervrij. Hij trekt met voetbalvriend Wouter Verstraaten (ook ex-PSV'er) naar Amerika, om daar te studeren en collegevoetbal te spelen. 

Middenvelder Olivier Rommens heeft een contract getekend bij NAC Breda. De 21-jarige Belg speelde dit seizoen 23 wedstrijden in Jong PSV.

Augustine Loof tekende een driejarig contract bij FC Eindhoven. De centrale verdediger met Sierra Leoonse afkomst, kan ook als rechtsback uit de voeten. Jesse Bertrams is op proef bij de stadsgenoot. 

De Serviër Andrija Lukovic is terug naar zijn vaderland Servië. Na twee alles behalve overtuigende jaren in Jong PSV heeft de middenvelder een contract getekend bij Rode Ster Belgrado. 

Arnaut Groeneveld heeft NEC weten te overtuigen van zijn kunsten en zal komend seizoen in het beloftenelftal van de Nijmegenaren in de beloftencompetitie. 

De rivaal van NEC, Vitesse, is de nieuwe club van Martijn Berden. De vleugelaanvaller speelde één duel voor Jong PSV in de Jupiler League en keert nu dus terug bij Arnhemmers, waar hij eerder ook al in de jeugd speelde.

Maarten Peijnenburg, afgelopen seizoen nog aanvoerder van PSV O19, gaat naar FC Utrecht. Hij zal waarschijnlijk met Jong FC Utrecht in de Jupiler League gaan spelen. Daar komt hij Dani van der Moot tegen. De spits wordt door PSV verhuurd aan FC Utrecht, wat een optie tot koop heeft. Ook hij zal in de beloftenploeg gaan spelen. 

Doelman Arne Lekens vertrekt eveneens bij PSV. De Belg, die al vanaf zijn negende bij PSV speelde, gaat spelen bij OH Leuven. 

Ook een andere doelman vindt zijn heil elders. Lasse Mikkelsen gaat spelen bij Esbjerg fB in Denemarken. Mathias Bonde vertrekt eveneens naar zijn vaderland Denemarken, FC Kopenhagen is zijn nieuwe club. Op beide Denen heeft PSV een terugkoopclausule weten te bedwingen. 

 

Enkel Jesse Bertrams, Sander Heesakkers en Taoufiq Naciri hebben nog geen nieuwe club gevonden. Houd onze site in de gaten voor meer nieuws! Kijk hier om een compleet transferoverzicht van de hoogste jeugdteams te zien. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.