Home » Nieuws » Nieuws » PSV O15 vijfde op Marveld Toernooi 2016

PSV O15 vijfde op Marveld Toernooi 2016

Gepubliceerd op 29 mei 2016 21:20

Dit weekend stond de 27e editie van het Marveld Toernooi op het programma. PSV was ook vertegenwoordigd op het toernooi voor Onder 15 ploegen, evenals onder andere Real Madrid, Chelsea, Manchester United en RSC Anderlecht.

Het toernooi startte op vrijdag 27 mei. PSV zat in een poule met SL Benfica, Manchester United, KRC Genk, Right to Dream Ghana en S.V. Grol. De eerste wedstrijd tegen RSC Genk werd met 1-1 gelijkgespeeld, spits Yorbe Vertessen scoorde voor PSV O15. Later die avond stond de wedstrijd tegen S.V. Grol op het programma. Aboubacar Koné, Sekou Sidibe, Beslan Sagov, Jayden Braaf en Damian Timan wisten allemaal eenmaal doel te treffen tegen de Groenlose voetbalvereniging: 5-0.

 

De dag daarna werd er eerste gespeeld tegen SL Benfica. Een goal van Sekou Sidibe kon niet voorkomen dat PSV verloor, de Portugezen wisten met 1-2 te winnen. Tegen Manchester United had de ploeg van Edwin de Wijs kans op eerherstel en die kans werd met beide handen aangegrepen. Goals van Sekou Sidibe en Yorbe Vertessen zorgden ervoor dat PSV de Engelsen met maarliefst 4-0 versloeg. De laatste groepswedstrijd werd met 2-0 verloren van Right to Dream, wat zich daardoor verzekerde van de groepswinst. PSV eindigde achter Right to Dream en SL Benfica op een mooie derde plaats. 

 

Op zondag werd er tegen FC Twente gespeeld. Na een 1-1 stand na de reguliere speeltijd nam PSV de penalties beter, waardoor er tegen Real Madrid gespeeld moest worden om de vijfde en zesde plek. Die wedstrijd eindigde eveneens is 1-1 en ook nu scoorde PSV de meeste strafschoppen, waardoor PSV op een mooie vijfde plek eindigde. 

 

SL Benfica wist het toernooi te winnen door RSC Anderlecht in de finale met met 0-2 te verslaan. Ajax won het duel om de derde plaats met 0-1 van Right to Dream. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.