Home » Nieuws » Nieuws » PSV O14 eindigt als zevende op Top O14 toernooi in Blerick

PSV O14 eindigt als zevende op Top O14 toernooi in Blerick

Gepubliceerd op 7 juni 2016 14:17

Op zaterdag 5 juni en zondag 6 juni speelde PSV O14 een toernooi op het sportpark van SV Blerick. De ploeg eindigde als zevende.

Er deden twaalf ploegen mee aan het toernooi, onder andere Rot Weiss Essen, West Ham United, Fortuna Dusseldorf en Wolverhampton Wanderers. 

De eerste poulewedstrijd werd met 2-1 gewonnen van Willem II dankzij goals van Fodé Fofana en Mohammed Amin Doudah. De wedstrijd daarop werd met 1-0 verloren van latere winnaar West Ham United, maar de jongens reageerden goed door organisator SV Blerick met maar liefst 0-8 te verslaan. Jayden Braaf (4x), nieuwkomer Joep Kluskens, Amin Doudah en Ian Maatsen scoorden. Een andere nieuwkomer, Alberto Puts, scoorde net als Jayden Braaf waardoor er met 2-0 gewonnen werd van het Duitse Rot Weiss Essen. De laatste poulewedstrijd was tegen Roda JC. Door het gelijke spel (1-1) ging PSV door voor de vijfde tot en met achtste plaats.

Tegen de regioselectie Brabant United werd met 1-1 gelijkgespeeld (goal Jayden Braaf), waardoor strafschoppen het duel mochten gaan beslissen. De spelers van Brabant United namen de penalty's beter en dus was de laastste wedstrijd om de zevende en achtste plaats, tegen Rot Weiss Essen. Ook nu won PSV (2-1, Jayden Braaf en Heritier Bora Deyonge) en dus werden de talenten van PSV zevende. 

West Ham United won het toernooi door verassende finalist Roda JC met 2-0 te verslaan. 

Kijk hier voor een tweetal video's van het Top O14 toernooi in Blerick. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.