Home » Nieuws » Nieuws » Andrija Lukovic staat voor vertrek bij PSV

Andrija Lukovic staat voor vertrek bij PSV

Gepubliceerd op 14 juni 2016 19:49

In de zomer van 2014 werd Andrija Lukovic met hoge verwachtingen aangetrokken bij PSV. Nu, twee jaar later, staat hij zonder ook maar minuut in de Eredivisie gespeeld te hebben voor een terugkeer naar zijn vaderland.

Rode Ster Belgrado zou de middenvelder namelijk terug willen halen naar Servië. Ze hebben zich al officieel gemeld bij PSV. Bij PSV mag hij vertrekken omdat hij de verwachtingen niet waar kon maken en als niet EU-speler een hoog salaris heeft. Lukovic ligt nog één jaar vast, maar PSV is bereid hem transfervrij te laten gaan. 

In 35 wedstrijden in de Jupiler League wist Lukovic slechts eenmaal te scoren. Hij was succesvoller in de Servische Eredivisie, vóór zijn vertrek naar Nederland.

Naast Lukovic mogen ook Boris Cmiljanic en Aleksandar Boljevic vertrekken. Cmiljanic wist ook weinig te imponeren en mag ook gratis weg. Er is echter weinig interesse in de centrumspits. De andere Montengrijn, Boljevic, hoeft niet per se weg. Hij wist afgelopen seizoen 5 keer te scoren en gaf 4 assists, in 25 wedstrijden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.