Home » Nieuws » Nieuws » [UPDATE] Thomas Deng in beeld bij Jong PSV

[UPDATE] Thomas Deng in beeld bij Jong PSV

Gepubliceerd op 16 juni 2016 15:38

Woensdag 15 juni bracht het Australische Cornerflag naar buiten dat PSV geïnteresseerd was in Thomas Deng. Die informatie blijkt te kloppen.

De leiding van PSV ziet in Deng namelijk een welkome aanwinst voor de selectie van Jong PSV. De rechtsbenige centrale verdediger, die ook als rechtsback uit de voeten kwam, maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor Melbourne Victory.

Hij speelde dit seizoen 13 van de 27 wedstrijden, waarin hij 2 gele kaarten kreeg. Deng is 19 jaar (20-03-1997) en is geboren in de hoofdstad van Kenia, Nairobi. Hij speelde één wedstrijd voor Australië O23. Deng zou omgerekend zo'n driehonderdduizend euro kosten, volgens locale media. 

UPDATE - 17 juni 17:55

PSV wil de Australiër graag op huurbasis naar Eindhoven laten komen, met een optie tot koop. Dit om zo eerst te kunnen zien of Deng mee kan komen met het niveau dat de directie verlangt. Een nadeel is wel dat voor Deng een non-EU-salaris betaalt moet worden, wat veel hoger ligt dan het minimumsalaris voor spelers die wel een Europees paspoort hebben. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.