Home » Nieuws » Nieuws » Thomas Deng definitief speler van Jong PSV

Thomas Deng definitief speler van Jong PSV

Gepubliceerd op 27 juni 2016 16:11

Maandag 27 juli heeft Thomas Deng zijn contract bij PSV getekend. Hij wordt voor één seizoen gehuurd en PSV heeft een optie tot koop bedongen.

Deng is een centrale verdediger, maar kan ook als rechtsback uit de voeten. Hij debuteerde afgelopen seizoen in het eerste elftal van Melbourne Victory. Hij speelde dit seizoen 13 van de 27 wedstrijden, waarin hij 2 gele kaarten kreeg. Deng is 19 jaar (20-03-1997) en is geboren in de hoofdstad van Kenia, Nairobi. Hij speelde één wedstrijd voor Australië O23.

Deng zal gaan spelen in Jong PSV, wat op 9 juli de eerste oefenwedstrijd speelt. Jong Willem II is dan de tegenstander. Of Deng dan minuten gaat maken is nog onzeker, het is niet ondenkbaar dat hij de dag daarna met het eerste elftal naar Duitsland vertrekt voor een trainingskamp. 

Naast Thomas Deng verschenen ook onder andere Damian van Bruggen en Leandro Fernandes op het trainingsveld voor de eerste training van Jong PSV. Centrale verdediger Van Bruggen komt transfervrij over van Ajax, Leandro Fernandes speelde afgelopen jaar in PSV O17.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.