Home » Nieuws » Nieuws » [UPDATE] Brøndby en PSV akkoord over Hermannsson

[UPDATE] Brøndby en PSV akkoord over Hermannsson

Gepubliceerd op 4 juli 2016 om 23:29

Al langere tijd was bekend dat Brøndby IF geïnteresseerd was in Hjörtur Hermannsson, maar nu hebben de clubs een akkoord bereikt over de transfersom. Tot een overgang naar Denemarken is het voor de IJslander echter nog niet, want Brøndby ziet één groot nadeel.

Hermannsson is officieel namelijk nog tot 22 juli verhuurd aan IFK Göteburg en dat is een groot bezwaar voor de Denen. De Deense Superligaen begint namelijk al op vrijdag 15 juli, Brøndby speelt twee dagen later hun eerste competitiewedstrijd (tegen Esbjerg fB van Lasse Mikkelsen). Ook wordt komende donderdag de return van de Europa League voorronde gespeeld. Dat lijkt echter een formaliteit, want de uitwedstrijd tegen het IJslandse Valur Reykjavík werd met 1-4 gewonnen. 

Of het daadwerkelijk tot een transfer komt is nog maar de vraag, maar gezien de lange en nadrukkelijke interesse is die kans er zeker. Wij houden u op de hoogte.

 [UPDATE] 6 juli 19:19

Volgens het Zweedse medium Expressen zal Hermannsson ongeveer driehonderdduizend euro kosten. PSV verdiende dat bedrag al bijna als vergoeding voor de aanwezigheid van de IJslander op het EK.

Benieuwd naar de overige transfers van de PSV-jeugd? Kijk dan hier


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.