Home » Nieuws » Nieuws » Andrija Lukovic definitief weg bij PSV

Andrija Lukovic definitief weg bij PSV

Gepubliceerd op 21 juni 2016 19:58

Andrija Lukovic is definitief vertrokken bij PSV. De middenvelder gaat terug naar zijn vaderland en heeft een contract getekend bij Rode Ster Belgrado.

In augustus 2014 streek Lukovic neer in Eindhoven, na twee seizoenen in het eerste elftal van FK Rad gespeeld te hebben. Hij debuteerde op achttienjarige leeftijd de Servische Eredivisie voor FK Rad, hij kwam dat seizoen tot twaalf competitiewedstrijden waarin hij drie keer scoorde.

Het seizoen daarop, waarin hij twee keer scoorde in 23 competitiewedstrijden, verdiende hij een transfer naar PSV. Lukovic kostte ruim een half miljoen euro en tekende tot medio 2017. Zijn verblijf in Nederland was echter geen succes. Hij wist nimmer te overtuigen en scoorde slechts 1 keer in 35 westrijden in de Jupiler League. 

Omdat Lukovic als non-EU-speler zwaar op de begroting van (Jong) PSV drukt, heeft de leiding besloten de Serviër transfervrij te laten vertrekken. Rode Ster Belgrado hapte toe en zo is Lukovic vanaf de zomer weer te bewonderen op de Servische velden, te beginnen bij de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Napredak Krusevac.

 

Wil je een overzicht van alle transfers zien? Kijk dan hier.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.