Home » Nieuws » Nieuws » Dani van der Moot verhuurd aan FC Utrecht

Dani van der Moot verhuurd aan FC Utrecht

Gepubliceerd op 21 juni 2016 22:03

Op dinsdag 21 juni verlengde spits Dani van der Moot zijn contract tot medio 2018, toen werd ook de deal met FC Utrecht beklonken. Van der Moot zal één seizoen op huurbasis voor de Domstedelingen uitkomen.

Dani van der Moot kwam in de zomer van 2012 over van AZ. Van der Moot was toen vijftien jaar oud en kon ook naar Ajax, maar koos dus voor PSV. De Zaandammer, die eerder ook in de jeugd van FC Volendam speelde, stond te boek als een van de grootste aanvallende talenten uit Nederland.

Inmiddels doet het voorkomen dat Van der Moot stil heeft gestaan in zijn ontwikkeling. Spelers als Sam Lammers, Gianluca Scammaca en Joey Konings lijken de nu negentienjarige aanvaller voorbijgestreefd. Om zijn carrière een nieuw impuls te geven laat Van der Moot zich nu verhuren aan FC Utrecht.

Bij FC Utrecht zal hij waarschijnlijk in Jong FC Utrecht komen te spelen, wat vanaf komend seizoen in de Jupiler League zal uitkomen. Daarvoor hebben de Utrechters een aantal nieuwe spelers nodig, en voor de spits zijn ze dus uitgekomen bij Van der Moot. Van der Moot komt bij FC Utrecht onder andere Maarten Peijnenburg tegen. De centrale verdediger maakte deze zomer de definitieve overstap naar FC Utrecht en was afgelopen seizoen teamgenoot van Van der Moot bij PSV O19. 

 

Ben je op zoek naar een transferoverzicht van de oudste jeugdteams van PSV? Kijk dan hier


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.