Home » Nieuws » Nieuws » Selectie Jong PSV Steel Park Cup bekend

Selectie Jong PSV Steel Park Cup bekend

Gepubliceerd op 22 juli 2016 14:47

Komende zater- en zondag speelt Jong PSV in Engeland om de Steel Park Cup. De selectie voor de wedstrijden tegen Leeds en Newcastle United is bekend.

De eerste naam die opvalt is die van Jamie Watt. De doelman met Schotse roots speelde de laatste twee jaar bij Helmond Sport, maar is al enkele dagen op proef bij Jong PSV. Hij mag proberen een contract te bedingen. Watt is 22 jaar oud en 1 meter 92 lang. De andere doelman is Mike van de Meulenhof. De jeugdinternational van Nederland speelde afgelopen seizoen in PSV O17, maar aangezien Hidde Jurjus met PSV 1 een toernooi speelt, Yanick van Osch pas gisteren zijn laatste wedstrijd voor Oranje O19 speelde en Luuk Koopmans geblesseerd is, mag Van de Meulenhof mee met de ploeg van Pascal Janssen naar Engeland.

In de verdediging gaan Dirk Abels, Damian van Bruggen, huurling Thomas Deng, Gökhan Kardes, Suently Alberto, Armando Obispo en Sven Blummel mee. Hiervan zal Armando Obispo komend seizoen ook veel in PSV O19 spelen.

Leandro Fernandes (O19), Philippe Rommens, Lennerd Daneels, Jaëll Hattu en Albert Guðmundsson zijn de middenvelders. Ook hier mist PSV veel spelers, omdat Ramon-Pascal Lundqvist en Dante  Rigo met het eerste elftal deelnemen aan de voorbereiding en Laros Duarte en Kenneth Paal met Nederland O19 aanwezig waren op het EK O19 in Duitsland.

In de aanval zijn Joey Konings, Joël Piroe (O19), Matthias Verreth, Nikolai Laursen en Cody Mathès Gakpo (O19) de uitverkorenen. Piroe en Gakpo zullen vooral bij de selectie zitten door de afwezigheid van Gianluca Scamacca (blessure), Beto da Silva (PSV 1) en Sam Lammers (Nederland O19), al maakte met name Gakpo een sterke indruk in de voorbereiding tot dusver.

Jong PSV - Leeds United en Newcastle United - Jong PSV beginnen allebei om 13:00 Nederlandse tijd. De andere deelnemer is het regionale Corby Town.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.