Home » Nieuws » Nieuws » Programma Peronne Cup bekend

Programma Peronne Cup bekend

Gepubliceerd op 27 juli 2016 22:09

Het wedstrijdschema voor de Peronne Cup, waar PSV O19 aan deelneemt, is bekend. In de eerste helft van augustus wordt er tegen AC Milan, Stoke City en SM Caen gespeeld.

Op 12 augustus wordt er eerst om 11.30 uur tegen AC Milan gespeeld. Later op de dag, om 17.30 treft PSV O19 het Engelse Stoke City. Op zaterdagochtend is de laatste groepswedstrijd voor de ploeg van Geert Brusselers, dan staat PSV - SM Caen op het programma. 

's Middags spelen alle ploegen, ongeacht de eindstand in hun poule, een wedstrijd tegen een team dat op dezelfde positie in een andere poule is geëindigd. Zondagochtend worden de wedstrijden om plek vijf tot en met achttien gespeeld, waarna om 15.00 uur de wedstrijd om de derde plaats is, gevolgd door de finale om 17.00 uur. 

De wedstrijden duren zestig minuten met vijftien minuten rust, waarbij teams zes keer mogen wisselen per wedstrijd. Een speler die uit het veld is gehaald, mag niet meer ingebracht worden. Bij een gelijkspel worden er penalty's genomen, de winnaar ontvangt twee punten, de verliezer één punt. Het gaat dan om drie strafschoppen. In de knock-outfase worden er vijf penalty's per ploeg geschoten.

Naast PSV doen ook AS Roma, Feyenoord, Atletic de Bilbao, Palmeiras, Olympique Marseille, OGC Nice, Anderlecht, Besiktas, RCD Espanyol, Udinese, AS Monaco, SM Caen, AC Milan, Stoke City en Boca Juniors mee. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.