Home » Nieuws » Nieuws » Jong PSV met vernieuwde selectie naar Leeuwarden

Jong PSV met vernieuwde selectie naar Leeuwarden

Gepubliceerd op 12 augustus 2016 18:44

Om 20.00 uur treft Jong PSV SC Cambuur. Bij Jong PSV zitten veel spelers in de selectie die hun debuut voor Jong PSV nog moeten maken.

Zo zijn onder andere Dante Rigo en Lennerd Daneels van de partij. De Belgen namen vorig weekend nog deel aan de Otten Cup, maar reisden niet met O19 mee naar Frankrijk voor de Peronne Cup. Rigo speelde de gehele voorbereiding mee met het eerste elftal, Daneels met Jong PSV. De middenvelder (17 jaar) en aanvaller Daneels, 18 jaar oud, maken vanavond kans op hun eerste speelminuten in de Jupiler League. 

Dat geldt ook voor Hidde Jurjus. De doelman werd deze zomer overgenomen van De Graafschap en staat in de basis. Op de bank zit collega-keeper, Jamie Watt. Omdat Luuk Koopmans en Yanick van Osch in de voorbereiding geblesseerd raakten, kreeg de Schotse Nederlander een contract aangeboden. 

Daminan van Bruggen maakt ook zijn debuut. Hij staat naast Jordy de Wijs centraal achterin. Het zijn niet zijn eerste minuten in de Jupiler League, hij speelde er al met Jong Ajax. Thomas Deng, ook centrale verdediger, maakt kans om ook zijn eerste officiële minuten voor Jong PSV te maken, hij zit op de bank. 

Basis: Jurjus; Van Vlerken, Van Bruggen, De Wijs, Carolina; Rigo, Lundqvist, Rosario; Lammers, Vloet, Laursen. 

Wissels: Watt, Kardes, Deng, Alberto, Abels, Paal, Guðmundsson, Rommens, Verreth en Daneels. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.