Home » Nieuws » Nieuws » Fit Jong PSV om 20.00 tegen FC Emmen

Fit Jong PSV om 20.00 tegen FC Emmen

Gepubliceerd op 19 augustus 2016 18:25

Jong PSV treft vrijdagavond om 20.00 FC Emmen. De ploeg van Pascal Janssen mist enkel Rai Vloet en Lennerd Daneels bij het treffen met de Drenten.

FC Emmen wist evenals Jong PSV vier punten te behalen uit de eerste twee wedstrijden, tegen RKC Waalwijk (1-0 winst) en Jong Ajax (1-1). Kersverse aanwinsten Oguzhan Türk en Cas Peters beginnen nog op de bank. Rogier Krohne is er wel bij, hij scoorde beide doelpunten dit seizoen. 

Bij Jong PSV zal de selectie grotendeels hetzelfe zijn als bij het 1-1 gelijke spel tegen SC Cambuur van vorige week vrijdag. Lennerd Daneels en Rai Vloet ontbreken wel in de selectie. Daneels zat vorige week voor het eerst bij de selectie van Jong PSV, maar tot een debuut kwam het niet. Dat zal dus ook vanavond niet gebeuren. Vloet gaf in de openingswedstrijd tegen FC Den Bosch (5-4 winst) nog een assist, maar is er vandaag ook niet bij.

In de eerdere ontmoetingen tegen FC Emmen werd er twee keer gewonnen, twee keer verloren en vorig seizoen eindigden beide wedstrijden in een gelijkspel. 

 

Opstelling Jong PSV: Jurjus; Van Vlerken, Van Bruggen, De Wijs, Carolina; Paal, Rigo, Guðmundsson; Lundqvist, Lammers, Laursen. 

Wissels Jong PSV: Watt, Kardes, Deng, Alberto, Abels, Rosario, Rommens en Verreth. 

Opstelling FC Emmen: Telgenkamp: Klok, Lima, Siekman, Fleuren, Rozema, Bos, Olijve, Kallon, Krohne, Mannes.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.